• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

Dermalogicas Nyhet - Phyto nature oxygen cream

Nyfiken på denna creme? Antar det för vi på kontoret blev riktigt förtjusta i produkten. Det är ju alltid lika kul när Dermalogica kommer med sina nyheter.

Syre är avgörande för vår hudhälsa, därför har Dermalogica tagit fram denna avancerade vitaliserande creme Phyto nature oxygen cream. Liksom alla organ behöver huden syre för överlevnad och normal funktion. Syret används exempelvis vid fibroblasternas produktion av kollagen och elastin, vilket ger huden ett fast, friskt och ungdomligt utseende.

När vi är unga fungerar microcirkulationen i huden optimalt och ger tillräckligt med syre för att säkerställa att huden kan fungera hälsosamt. När vi åldras tar vår hud in och använder syremolekyler mindre effektivt. Utan tillräckligt med syre saknar huden energi för att behålla sin naturliga vitalitet. Detta kan visa sig genom att huden ser gråaktig, härjad och trött ut.

Ofta är biologiskt åldrad hud inte väl syresatt och denna brist minskar cellernas förmåga att dela sig och mogna till fullt fungerande hudceller. Processen leder i slutändan till synliga förändringar på huden.

Phyto nature oxygen cream innehåller bla Glansligusterfrö, glykogen och vattenkrasse som vitaliserar huden genom att optimera hudcellernas förmåga att ta upp syre. Cremen innehåller även Astragalus(anpassningsbart rotextrakt) som förbättrar hudstrukturen. Du finner även Squalan och luffarrot(gurkväxt) som verkar spänstgivande. Samt härliga Kamelia som lugnar och stärker hudens barriärfunktion.

Så med denna härliga creme som du kan använda både morgon och kväll kommer du få en syresatt hud för en riktigt hälsosam hy med fin lyster.

Läs mer om cremen här

 

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen